It is currently 14 Oct 2019, 19:10

All times are UTC + 1 hour



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: open browser
PostPosted: 29 Jun 2012, 11:58 
Offline
Donator
User avatar

Joined: 16 Mar 2012, 17:25
Posts: 92
Country: Estonia (ee)
Reputation point: 3
Normal

Medals: 20
Report Bugs (1) THE BEST FIGHTER EVER (1) KILL AND WIN (1) FAST KILLER IN RACE EVENT (1)
20 MINUTES OF GLORY (1) UNBEATABLE HERO (1) ROGUES KILLER (1) PRIESTS KILLER (1)
BEGGINER GAMBLER (1) MASTER GAMBLER (1) CASINO BOSS (1) LUCKY SPIN (1)
HUMAN CAMPER (1) THE PROTECTOR (1) RONARK BLESSED (1) ADREAM BLESSED (1)
SECRET ACHIEVEMENT (1) HATER OF SWORD (1) HATER OF DAGGER (1) HATER OF SHIELD (1)
Please make it not open my browser when i exit the game. Makes my PC super slow and it takes me 5 minutes just to close the game. Very annoying. You don't need to tell me when to go to forums. I can decide for myself.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: open browser
PostPosted: 29 Jun 2012, 12:35 
Offline
Donator
User avatar

Joined: 06 Jan 2011, 14:32
Posts: 156
Country: Croatia (hr)
Reputation point: 8
Normal

Medals: 2
Good Friend (1) Player Killer (1)
try renaming "iexplore.exe" to "iexplore.bck"

if it says "access denied" you need to go properties of the file, under security->advanced->owner and take ownership to yourself, then under security add "full control" to yourself (username ure using to log on to windows)

and then you can rename it


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: open browser
PostPosted: 30 Jun 2012, 05:14 
Offline
Donator

Joined: 05 Aug 2011, 20:16
Posts: 98
Country: Vietnam (vn)
Reputation point: 7
Normal

It's depend on what default browser you use,it doesnt load on IE only. Anyway, rename browser may cause problem when you click on browser icon to use web service.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: open browser
PostPosted: 30 Jun 2012, 10:05 
Offline
Donator
User avatar

Joined: 06 Jan 2011, 14:32
Posts: 156
Country: Croatia (hr)
Reputation point: 8
Normal

Medals: 2
Good Friend (1) Player Killer (1)
i remember KO opened speciffically internet explorer not just default browser (was trying to find iexplore.exe in its directory) and that was how i stopped KO to open default web page on exit (renaming .exe file) and oddly enough internet explorer didnt stop working because it creates another .exe which for some reason KO doesnt recognize anymore :S

i never payed attention in maxko for it and i dont know if it is same procedure, but i searched a bit and found old post on gamers4life:

http://www.gamers4life.com/forums/f21/h ... ore-12361/


first procedure was the one i was talking about (renaming) and it worked for me, second one (editing the registry) you do with your own responsibility, if you fubar somehing on your PC, tough luck -> not my problem :)

i never tried that registry editing, because as i said, renaming worked for me...


edit: in same post a word on "other browsers":

For other browsers, just navigate to its install directory and rename its respective .exe and this should work.

hope it works for ya

regards


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: open browser
PostPosted: 30 Jun 2012, 10:14 
Offline
Donator

Joined: 05 Aug 2011, 20:16
Posts: 98
Country: Vietnam (vn)
Reputation point: 7
Normal

I use google chrome as default, and when i exit it launch maxko forum on chrome ^^


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: open browser
PostPosted: 30 Jun 2012, 10:21 
Offline
Donator
User avatar

Joined: 06 Jan 2011, 14:32
Posts: 156
Country: Croatia (hr)
Reputation point: 8
Normal

Medals: 2
Good Friend (1) Player Killer (1)
then maxko looks for default browser in registry or something

if u rename chromes .exe file to something else (anotherchrome.exe ^^) and then you modify shortcut to it, maybe it would work, maxko wont open chrome on exit but you will still be able to use chrome

all i said is i remember renaming worked for me in official version (which was opening only iexplore regardless what other browser you have installed), and i never payed attention about it in maxko, and right now im at location where i cant launch maxko and test it for myself...so

i hope this helpes, if not maybe some1 from maxko team can do something about it

regards


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: open browser
PostPosted: 12 Feb 2013, 05:23 
Offline
Donator
User avatar

Joined: 17 Oct 2011, 13:44
Posts: 1039
Country: Turkey (tr)
Reputation point: 23
Start to be popularStart to be popularStart to be popular

Medals: 1
Bronze Tutorial Award (1)
/Moved and closed because old topic.
12 Feb 2013

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
© 2008-2019 MAXKO LLC || MAXKO Hosting