It is currently 23 Jan 2021, 01:23

All times are UTC + 1 hour



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pls help for patch..
PostPosted: 29 Jul 2011, 13:44 
Offline
Donator

Joined: 27 Mar 2011, 06:50
Posts: 4
Location: IstanbuL
Country: Turkey (tr)
Reputation point: 0
Normal

I threw the format my pc and i downloaded again maxko but i cannot patch the maxko any gm or dedi help me?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pls help for patch..
PostPosted: 29 Jul 2011, 15:59 
Offline
Legend
User avatar

Joined: 18 Nov 2010, 16:20
Posts: 638Banned User
Country: Turkey (tr)
Reputation point: 40
Have own funsHave own funsHave own funsHave own funsHave own funs

Medals: 1
The Advertiser (1)
Can you be more clear. What error do you get and blah blah blah ?

_________________
Image



I'm Not TheChucky


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pls help for patch..
PostPosted: 01 Aug 2011, 11:50 
Offline
Donator

Joined: 27 Mar 2011, 06:50
Posts: 4
Location: IstanbuL
Country: Turkey (tr)
Reputation point: 0
Normal

I installed the new Client, but doesnt automatically install patches. I installed the patches manually from the site. still cant get into the game. I open the Launcher, web page and settngs the key opens. but it doesnt turn on the start button.

pls help me..


http://imageshack.us/photo/my-images/88/asddaw.jpg/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pls help for patch..
PostPosted: 02 Aug 2011, 10:46 
Offline
Legend
User avatar

Joined: 18 Nov 2010, 16:20
Posts: 638Banned User
Country: Turkey (tr)
Reputation point: 40
Have own funsHave own funsHave own funsHave own funsHave own funs

Medals: 1
The Advertiser (1)
Ok is your server.ini like this?

[Server]
Count=1
IP0=login.maxko.org
[VERSION]
Files=1596

Just it seems it can not connect to Ip. If you can be sure there isn't anything that blocks it from connecting or etc.

_________________
Image



I'm Not TheChucky


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pls help for patch..
PostPosted: 02 Aug 2011, 11:03 
Offline
Fan
User avatar

Joined: 06 Jul 2011, 21:04
Posts: 162
Reputation point: 7
Normal

It must be somekinda firewall blockage. So if you have antivirus shutdown it and try again . I dont think windows firewall can block it.

What kind of antivirus + antispyware software you have installed at ur PC ?

_________________
Image

Experimental Chaos Theory


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Registered users: Bing [Bot], GM_Aggressive, GM_Viper, Google [Bot], Ilmas , Saisha , UncleSmurf


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
© 2008 - MAXKO LLC || MAXKO Hosting